Utbildning

Sya har undervisat sedan 1990 bl a på Danshögskolan, Uppsala Universitet, psykologprogrammet, SFKH:s legitimationsgrundande utbildning.

Aktuell utbildning

Sya är lärare på SFKH:s  Avancerad kurs i Ego-State Terapi, 2015.

Sya har även skrivit boken Ego State terapi i tid och rum, 2017.

 

Ego state terapi

I boken Ego State Terapi i Tid och Rum – Resor genom människors gränsområden och dess utkanter, beskrivs vad som utspelas i psykoterapirummet, vad som botar och vad som händer mellan patient och psykoterapeut.

Sya Tien Redman lyckas fånga de magiska ögonblicken som inträffar mellan patient och psykoterapeut, då insikt nås och förändring och läkning börjar ske. Från sitt mångåriga arbete som psykoterapeut och lärare/handledare delar hon med sig av sin djupa kunskap och rika erfarenhet.

På ett lättfattligt sätt beskrivs hennes metod Överlevaren, baserad på Ego State Terapi. Att lära sig att kommunicera det ickeverbala och det existentiella tillsammans. Vi letar och möts i den skapande impulsen, som finns som en inre verklighet hos oss och i samklang med den gemensamma yttre verkligheten skapar vår upplevelseexistens. Att våga älskas och älska utan att tappa bort sig själv

Nyfikenheten väcks kring de existentiella värdena. Boken vänder sig till verksamma inom människovårdande yrken och en intresserad allmänhet.

Den som vill få en inblick i vad som helar och läker i en psykoterapi i allmänhet och behandling av psykiska trauman i synnerhet, erbjuds här en mycket givande läsupplevelse.

 

Beställ boken:

Mot Swish 0708400402, namn och adress i meddelande fältet.

Pris: 250kr ink 6% moms och frakt.

Mot faktura, skicka ett mail med faktura adress till reachout@redman.nu

Pris: 299kr ink 6% moms och frakt.

Boken skickas med ekonomibrev.

Du kan även beställa boken från

www.bokus.se

Ca pris: 308kr ink 6% moms.